-
File de salau 200g / Garnitura / Salata
Pe lângă faptul că are o mulțime de vitamine și minerale prețioase pentru sănătatea organismului, carnea de pește s-a dovedit benefică pentru inima si arterele noastre. Oamenii de știință au calculat că peștele, consumat de două-patru ori pe săptămână, reduce cu 30% riscul apariției unei boli de inimă
Șalăul are o structură delicată a cărnii și este foarte apreciat în întreaga Europă. Este bogat în proteine de înaltă calitate, iod și diverse vitamine și minerale si Omega-3.
Beneficiile consumului acestui peste sunt nenumarate :
- Continut ridicat de vitamina D;
- Este o carne slabă;
- Șalăul accelerează metabolismul;
- Șalăul ameliorează sindromul premenstrual;
- Ajută sportivii să se recupereze mai repede si multe altele.
35,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Macrou prajit / Mamaliguta / Usturoi
Macroul este un peste mai gras, dar cu un gust foarte bun care se poate prepara in mai multe feluri avand si avantajul de a se curata mai usor pentru ca nu are solzi.
Speciile de macrou sunt bogate în acizi grași omega-3, și au niveluri ridicate de vitamina B12 (aproape 700% din necesarul zilnic). (1) Aceștia conțin minerale cum ar fi seleniu, cupru, fosfor, magneziu și fier. Conțin, de asemenea, cantități mai mici de vitamina A, potasiu, zinc și sodiu. O porție de 100 de grame de macrou conține 21 de grame de proteine, reprezentând aproximativ 40% din doza zilnică necesară.
LISTA ALERGENI
-
Pastrav 250g / Garnitura / Salata
Păstrăvul este un pește de ape dulci din zona montantană, foarte apreciat pentru carnea sa fragedă și cu un conținut scăzut de grasimi. Răspândit în toate apele montane din Europa păstrăvul are câteva varietăți ce diferă prin aspect și mărime.
Păstrăvul este un pește de apă dulce extrem de apreciat, cu carne foarte fină, aromată. Păstrăvii preferă, în general, apele reci ale lacurilor și râurilor de munte, deși unele dintre speciile de păstrăvi trăiesc în mare; în acest caz, ei revin în apa dulce pentru a depune icre, ca și somonul.
În ciuda faptului că are un continut foarte scăzut în calorii, păstrăvul este o sursă excelentă de proteine, omega-3, seleniu, potasiu, fosfor, vitamina D, vitamina B12 și mulți alți nutrienți în diferite proporții.
Acest pește este un plus sănătos, dens de nutrienți și accesibil la orice dietă.
35,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Crap prajit / Mamaliguta/ Usturoi
Carnea de crap conține până la 16% proteine digerante rapide, cu o compoziție bine echilibrată a aminoacizilor. Din acest motiv, acesta poate fi inclus în meniul de dietă ca o sursă de proteine.
Este o sursă naturală de cobalamină, fier și alte substanțe nutritive benefice care normalizează funcționarea sistemului sanguin. Cu consumul regulat de preparate preparate pe baza sa, riscul de a dezvolta anemie și alte boli periculoase ale sângelui este redus.
Crapul este bogat în substanțe care întăresc sistemul imunitar și ajută organismul să recupereze bolile debilitante, expunerea prelungită la situațiile stresante și efortul fizic serios. Consumul regulat al acestui pește reduce riscul apariției de răceli, reduce probabilitatea apariției cancerului, crește rezistența organismului la infecțiile bacteriene, virale, încetinind procesul de îmbătrânire.
Practic, crapul este un adevarat depozit de vitamine.
LISTA ALERGENI
-
File de salau ( prajit sau la cuptor) / Mamaliguta
Pe lângă faptul că are o mulțime de vitamine și minerale prețioase pentru sănătatea organismului, carnea de pește s-a dovedit benefică pentru inima si arterele noastre. Oamenii de știință au calculat că peștele, consumat de două-patru ori pe săptămână, reduce cu 30% riscul apariției unei boli de inimă
Șalăul are o structură delicată a cărnii și este foarte apreciat în întreaga Europă. Este bogat în proteine de înaltă calitate, iod și diverse vitamine și minerale si Omega-3.
Beneficiile consumului acestui peste sunt nenumarate :
- Continut ridicat de vitamina D;
- Este o carne slabă;
- Șalăul accelerează metabolismul;
- Șalăul ameliorează sindromul premenstrual;
- Ajută sportivii să se recupereze mai repede si multe altele.
35,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
Pastrav (prajit sau la cuptor) / Mamaliguta
Păstrăvul este un pește de ape dulci din zona montantană, foarte apreciat pentru carnea sa fragedă și cu un conținut scăzut de grasimi. Răspândit în toate apele montane din Europa păstrăvul are câteva varietăți ce diferă prin aspect și mărime.
Păstrăvul este un pește de apă dulce extrem de apreciat, cu carne foarte fină, aromată. Păstrăvii preferă, în general, apele reci ale lacurilor și râurilor de munte, deși unele dintre speciile de păstrăvi trăiesc în mare; în acest caz, ei revin în apa dulce pentru a depune icre, ca și somonul.
În ciuda faptului că are un continut foarte scăzut în calorii, păstrăvul este o sursă excelentă de proteine, omega-3, seleniu, potasiu, fosfor, vitamina D, vitamina B12 și mulți alți nutrienți în diferite proporții.
Acest pește este un plus sănătos, dens de nutrienți și accesibil la orice dietă.
35,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.