Termeni si conditii

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului https://www.medievalgurmand.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://www.medievalgurmand.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

SC.CRISTIANDAS S.R.L  (denumita în continuare  SC.CRISTIANDAS S.R.L.), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

SC.CRISTIANDAS S.R.L  deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea  SC.CRISTIANDAS S.R.L , care își rezervă dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului  https://www.medievalgurmand.ro  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de  SC.CRISTIANDAS S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea  SC.CRISTIANDAS S.R.L

Accesul si utilizarea paginii  https://www.medievalgurmand.ro sunt gratuite și au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe  https://www.medievalgurmand.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină.
Puteți copia si tipări continutul paginii  https://www.medievalgurmand.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://www.medievalgurmand.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezetanților  https://www.medievalgurmand.ro

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor  https://www.medievalgurmand.ro .   SC.CRISTIANDAS S.R.L nu va acorda nici o garanție referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel,  https://www.medievalgurmand.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele  https://www.medievalgurmand.ro , prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului  https://www.medievalgurmand.ro nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea  https://www.medievalgurmand.ro în lipsa unor acorduri ulterioare.
Conținutul paginii web  https://www.medievalgurmand.ro , a informațiilor și a altor materiale prezentate de  https://www.medievalgurmand.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
https://www.medievalgurmand.ro  nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site, este rugata sa contacteze  https://www.medievalgurmand.ro prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile  https://www.medievalgurmand.ro , dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de  https://www.medievalgurmand.ro utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Https://www.medievalgurmand.ro  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul  https://www.medievalgurmand.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre  https://www.medievalgurmand.ro ; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre  https://www.medievalgurmand.ro a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de  https://www.medievalgurmand.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.