11. PLATOURI FRUPT

  • Platou cald (1 pers)

    Platou cald (1 pers)

    Fel principal :

    • Pulpa de pui dezosata la gratar
    • Piept de pui la gratar
    • Ceafa de porc la gratar
    • Carnaciori subtiri
    • Coaste de porc la cuptor
    • Mici

    Garnitura (la alegere):

    • Cartofi la cuptor
    • Cartofi medievali
    • Pilaf taranesc
    • Orez cu legume
    • Ciuperci la cuptor

    Salata ( la alegere):

    • Castraveti murati
    • Gogonele
    • varza murata
    • Salata de sfecla cu hrean
    • Salata de varza
    • Salata de cruditati

    Japoneza 80g , servetele, farfurii unica folosinta, tacamri unica folosinta.

    Comanda pentru minim 10 persoane.

    LISTA ALERGENI

    50,00 lei

    Adaugă în coș
  • Platou rece ( 1 pers )

    Platou rece ( 1 pers )

    • Minisnitele de pui
    • Chiftelute de carne
    • Trandafir cu muschi file si casacaval
    • Rulou de sunca umplut cu salata cruditati
    • Crochete de cascaval
    • Rulada de pui
    • Rulada de spanac
    • Rulada de ficat de pui
    • Rosii umplute cu pasta de branza
    • Castraveti
    • Masline

    Japoneza 80 g, servetele, farfurii de unica folosinta, tacamuri de unica folosinta.

    LISTA ALERGENI

    50,00 lei

    Adaugă în coș

Comanda ta

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other