Meniu nr.39 – Fasole /Varza cu afumatura
Varza dulce si fasolea cu afumatura este un fel de mancare simplu, traditional si foarte gustos. Afumatura aici joaca un rol foarte important oferindu-i preparatului un gust unic.
In ambele cazuri, ca vorbim despre varza cu afumatura sau de fasole cu afumatura, aceste preparate sunt foarte populare si apreciate datorita gustului inconfundabil dar si datorita condimentelor si ierburilor speciale ce se folosesc la prepararea acestora.
Afumatura poate fi ciolan de porc, costita afumata, kaiser sau sunculita dar si niste carnati faini ardelenesti de casa sau chiar si jambon. Langa acest castron cu fasole si afumatura nu mai lipsesc decat o ceapa rosie feliata subtire si o mamaliguta iar in cazul verzei, un ardei iute!
Ardei iute – 1Buc ( la varza)
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
ciolan afumat cu fasole boabe 260g, varza alba murata 100g, pasta tomate 20g, condimente diverse 10g, ceapa alba cruda 10g Alergeni: 10,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 87.2kcal / 365 kJ, Grasimi / Lipide
2.93g, Acizi grasi saturati 0.85g, Glucide/ Carbohidrati 7.98g, Zaharuri 1g, Fibre
0.72g, Proteine 5.67g, Sare 0.95g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.