Meniu nr.34 – Parjoale moldovenesti 150G
Parjoalele moldovenesti ne pot ajuta sa ne intalnim cu marea bucatarie a bunicilor nostri. Cu piure de cartofi si varza murata, parjoalele bucura si satura de sute de ani omenirea daco-latina.
Li se mai zice si „chiftele” dar fiecare le numeste cum stie, important este ca sunt delicioase si nelipsite de la orice masa festiva.
Este un preparat pe cat de simplu, pe atat de pretentios. Modul de gatire poate varia de la bucatar la bucatar dar important pentru noi este gustul mancarii si de aceea nu facem rabat la calitatea carnii si la ingredientele traditionale folosite pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de parjoalele cu gustul de odinioara.
25,00 lei
(24 lei + 1,00 leu ambalaj)
Orez sarbesc 190g (orez bob lung,amestec de condimente uscate,sazon,sultan bulion 18%, ceapa,ulei floarea soarelui, sare de masa) ,Salata de sfecla rosie 100g (salata de sfecla rosie) , carne tocata
amestec 50g, cartofi albi cruzi 30g, ulei de floarea soarelui 10g,morcov crud 5g, condimente diverse 5g, usturoi crud 5g, ceapa albacruda 5g Alergeni: 10,
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ / 100 G : Energie 189.77kcal / 794 kJ, Grasimi / Lipide
4.44g, Acizi grasi saturati 0.86g, Glucide/ Carbohidrati 31.5g, Zaharuri 0.87g, Fibre
0.74g, Proteine 5.5g, Sare 3.4g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.